o kadar denedim hiç olmadı umarım bu olur.
Cok telşekkü ederim. baya işime yaradı saol.OPENCARTİN EN GELİŞMİŞ TEMASI - DERGİ 3
Journal, Opencart üzerine inşa edilmiş, geliştirilmiş bir temadır. içeren tasarımsal mimari ile kendi e-ticaret tasarımlarınızı oluşturabilirsiniz. Derginin kendine özgü yönetici yönetim paneli ile kolay kullanım sağlar. Tamamen hatasız ve temiz kurulum ile Opencart Journal 3 tamamen yönetim paneli Türkçe olarak gelmektedir. Anlaşılabilir bir dille Türkçeye çevirilen Opencart Journal 3 panel boyutunda daha rahat yapılandırmanızı ve kullanımınızı basitleştirmeyi sağlar. Opencart Journal 3, Opencartın 2.3.X ve 3.0.X versiyonlarıyla uyumlu çalışmakla beraber, admin panelinin bir kısmı Journal paneli dahil tamamen Türkçe olarak geliyor. Opencart Journal 3 kurulumu ücretsizdir. İstenirse dosya olarak gönderilebilmektedir. Dosya olarak gönderimi süresizse daha sonra yapılacak kurulum için ücret talebinde bulunmanızı unutmamanızı rica ederiz. Aynı zamanda ücretsiz kurulum seçeneği ek olarak dosya gönderimi yapılmamaktadır. Satın alma işleminin ardından dosya gönderimleri veya kurulumlar yalnızca 1(BİR) tema için geçerlidir. Eğer 2.inci bir tema almak isterseniz satın almayı unutmayınız. Sitemizde bulunan 12 temadan istediğinizi beğenip satın alabilirsiniz. Sitemizde bulunan temalar dışında farklı olan siteleriniz için hata kontrolü ve hızlandırma çalışmaları yapılabilmektedir. Bunun için mail yoluyla gereksinimlerinizi detaylandırmanız yeterlidir.
Opencart Journal 3 içeriği içerisinde 33'ten fazla modül bulunmaktadır. Opencart'ın standart modülleri ve Journal 3 ile gelen modüller dışında herhangi bir modül eklenmeyecek veya verilmeyecektir. Aynı zamanda size verilecek olan pakette Opencart veya Journal alt yapısında herhangi bir düzenleme yapılmamış ve orijinal zamanında teslim edilir.
Dergi içerisinde bulunan modüller;
- Tek Sayfa Ödeme Modülü,
- Modülü Sayfa Modülü,
- Süper Menü Modülleri,
- Blog Modülü,
- Performans ve Hızlandırma Araçları,
- Gelişmiş Afiş ve Slayt Yönetimi,
- Bloklar ve Sekmeler Oluşturma Yönetimi,
- Sitenin Üst Kısmı Düzenleme Modülü,
- Sitenin Alt Kısmı Düzenleme Modülü,
- Site Font ve Renk Yönetimi,
- Ürün analizi Modülü,